Katselin pilviin, tulevat mielessäin.
Kuuntelin kiveä kädessäin,
miettien menneitäin.
Useita kiviä, monta tarinaa,
vuorilta, laaksoista, rotkoista syvistä,
aavojen rannoilta, metsien sylistä,
aavikoilta ja puutarhojen poluilta.
En koskaan enää sano kiveä kuolleeksi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut