Menestys on moottoriturville
menestys on sosiaalisukeltajille
menestys on kyynärpäätaktikoille
menestys on jumalankieltäjille
menestys on niille jotka kirjoittavat Talvisodan pienellä
menestys on niille jotka kirjoittavat Raamatun pienellä
menestys on niille jotka ovat oikeaan suuntaan nojallaan
menestys on niille jotka ovat vasemmalle nojallaan
menestys on niille jotka julistavat neutraaliutta
menestys on uskon kiistäjille ja järkeen uskoville
menestys on muotitietoisille, sofistikoituneille homoille
menestys on suomenruotsalaisille
menestys on niille jotka Raamatun tv:ssä paiskaavat lattiaan
menestys on roikkuville housuille ja hiphopsonnan suoltajille
Presidentinlinna on tennareille ja sonnan suoltajille
menestys on oikeisiin kuppikuntiin kuulumista
menestys on kuppikuntien olemassaolon kieltämistä
menestys kuuluu niille jotka kriitikoista tekevät kateellisia
menestyneiltä kysytään mitä kuuluu
menestyneille kuuluu aina hyvää
menestys näkyy ja kuuluu, menestys ei ole maan hiljaisille
menestys on sinulle mutta ei minulle
menestys on minulle mutta ei sinulle
menestys on tyhjien tynnyrien kolina
menestys kuuluu ja se kuuluu
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi