Syyskuun repaleisessa helmassa seisomaan
opettelin
vesisateeseen saappaineni nojasin
näkyi hautausmaan halkeilleesta muurista
ristejä ristiin rastiin
sellaista se on kun ulkoapäin katselee
sittemmin olen kierrellyt ristiin rastiin
sateita monia lasiin vanginnut
repaleisia helmoja edelleen etsinyt
mutta maailma maistuu masennukselta
enkä ole päässyt saappaat jalassa
kaatumaan
sisäpuolelle poisvievää tietä raoista katselemaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut