en lupaa etten huolehdi
näytän sinulle sen pienen aukon
pienen tien itseni lävitse
pelkään
sinun repivän sen auki
repivän minut auki
kaikkien nähtäville
joku kaunis päivä
mutten lupaa etten huolehdi
koska sen teen kuitenkin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno ja hyvä runo
Tehokas, monta asiaa mieleen tuova pieni kertomus.
Pyyteetön ja uhrautuva tunnelma tässä, hieno runo :)