Taivas on kylmä,
sininen,
kirpeä, päälletunkeva
tänään.
Ahdistaa se,
painaa lyttyyn,
kun on taiteilijalla
ultramariinikammo
onko se nyt ihmekään,
että ihminen hukkaantuu,
läheidyydenpelkoon?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
suoraa ilmaisua. Pidin !
kiitos arvostelusta:)