tahdon pitää sinut sinut,
juuri tuona
omana itsenäsi
mutta kaipaan,
siksi, ole
hetken aikaa
lintu taivaan,
vapaa, ihailtu, ylpeä
kukkaan puhkeava ruusu,
herkkä, kaunis
vahvoine varsinesi,
joka kasvuni suunnan määrää
kiedo vihreät lehtesi ympärilleni,
sillä pelkään ,
tätä outoa maailmaa
näytä minulle,
että juuri sinua haluan
ja olet juuri mitä tarvitsen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis! :)