Olen rakastunut kauneuteen
hän lahjoittaa minulle
tähdet taivaalta
yksi kerrallaan
kuut maata kiertämästä
äärettömyyden
ikuisuuden
kaiken
mutta mitä enemmän rakastun
sitä kauemmaksi
se ite minusta hakeutuu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tunnelmallinen♥ Tykkään(Y)
hieno tunnelma pidin paljon