Kolmetoista tunnetta taaksepäin
itse asiassa noin sekunnin näin
vilahtavan ohi vain
tuijotin lattiaan
vähällä sortua unelmaan
pienen aikaa
se oli hetken taikaa
enkä todellakaan tiedä mikä minuun iski
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi