Hetket

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 12.11.2024 22:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 

Voi kiivetä kuvetta
tai silmästä silmään

Voi rakentaa sanasta
tai sanattomuudesta

Mutta lähinnä siitä
kun itse uskoo ja antaa

Huomasitko miten valuit
sormenpäistäsi minuun.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen..

Upea runo

Huikea.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot