Päivät kanssasi olivat kultasiipisiä
polkuja uskomattomiin paikkoihin
Vaikka en koskaan tullut tietämään
kuinka oikeasti siinä olit
Joskus herään unessani siihen,
että kosketat minua
sytytät meille taivaanvalot
kerrot kaiken olleen totta
Joskus katselen saattoväkeä
kuinka se jatkaa äänetöntä kulkuaan
nyökyttää päätään suuntaani
valkoiset nenäliinat valmiusasemissa
Ei tämä ole ylitsepääsemätöntä tuskaa,
vaan väistämättömän kohtaamista
ihmisten ja ajan läpi virtaavaa surua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista ja niin haikean koskettavaa...
Huikeaa, monimerkityksellistä tulkintaa rakkaudesta, olevasta tai kadotetusta.
Surun tunne jää sivuosaan, vaikka henkiikin runossasi.
syvällinen ja puhutteleva. pidän.
Upeaa tekstiä jälleen.
Kaunista ja syvällistä tekstiä. Pysähdyttävää.
Tässä on jotain niin syvällisen herkkää
ja varsinkin tuo alku puoleen väliin saakka jopa liikuttavaa...ehkä itsellekin tuttua tunnetta ollut joskus.
Pidin tästä syystä, että surua käsitellään hyvin objektiivisesti. Vaikka aika on tekemässä tehtäväänsä työstäen surua, tekee se sen jotenkin hyvin kirkkaasti. Hieno, koskettava teksti.
Pidän tämän runosi vertauskuvista: Siitä, että päivät ovat "kultasiipisiä", että "taivaanvalot" syttyvät pareille, "saattoväestä nenäliinat valmiusasemissa".
Koko runo on niin taidolla kerrottua surutyötä, että kantaa hetken matkaa eteenpäin niin lukijaansa kuin runominääkin. Koskettava ja kaunis.
Rauhaisa kerronta kuljettaa lukijan unenomaisen runon läpi, vaikka riveillä on surua, se ei tarraudu painona kiinni vaan lukija saa rauhassa kulkea tunteen vierellä runomatkan ajan.
Pidin.
Ihana tunnelma. Kaunis tunne kannattelee tekstiä runon läpi ja antaa rauhallisen tunnelman lukea tuotosta. Pitää mielenkiintonsa vaikka lukisi uudemman kerran. Hurmava omalla mystisellä tavallaan.~
Vaikuttavan Syvällistä.
Joskus, ihme kyllä, tuska ei tunnukaan ylitsepääsemättömältä... vaan jopa herättää ja rakentaa jotakin uutta, niin absurdilta kuin se saattaa tuntuakin.
Runosi puhuttelee lukijaa, hämmentää syvältä.
Pidin, Hyvin Paljon.