Otat syliisi
unohdan itseni
tullessani kanssasi
yhdeksi lauseeksi.
Sanot odottavasi
kiireettömiä hetkiä.
Rakas, niin minäkin
sillä sinun tuoksusi
humalluttaa kuin brandy.
Odotan sinua
vaikka raajarikkoisena,
rakkaudesta haavoittuneena,
olen rikki sinusta.
Anna minulle aikaa,
rakastetaan toisemme
ehjiksi peruskallioiksi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi