Suru kuin taifuuni
repii sielua ja sydäntä.
Päästää irti naurustasi,
vaikeinta ikinä, ystävä rakas.
Leijaile, leijaile kohti kirkkautta,
sinne missä kipu on vain haalea muistikuva.
Tuska kuin myrskyävä meri,
kyllä se tyyntyy, älä huoli.
Minä en päästä irti sinusta.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Osuu ja uppoaa.