Pienessä sievässä
sinun ruskeista silmistäsi
haluava katse minuun -
olen aina valmis kanssasi
tutustumaan uudelleen ihoon.
Minä haluan sinua
päivä päivältä enemmän.
Tulla sinuun,
sinä minuun.
Kahden arpeutuneen ihon pyhä liitto.
Älä revi näitä arpia vereslihalle,
sinä tekisit sen leikitellen.
Niin olet minun ihooni piirtänyt.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tosi ihana. Aivan käsittämätön miten tämä kuvaa niin hyvin. Suosikkeihin! :)