Huokailen nimeäsi
turmiollisen hurmion hetkessä,
tulen sinusta
takaisin minuun.
Ruskeiden silmiesi
hellä katse
ja kiusoittelevat suukot
rohtuneilta huuliltasi.
Minä olen hiljaa
tämän tunteen edessä,
joka sytyttää janon.
Älä rakastu tiedustelu-upseeriin,
sanoit ja minä vastasin
sillä millä parhaiten puhun,
ihollani.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi