Olit siinä, vieressäni
Kiinni ihossani
Kätesi kädessäni
Hiljaa, ääneti
Ei silloin tarvita sanoja
Kosketus toden kertojana
Vahvimman tunteen todistajana
Levollisena uskallan sulkea silmäni
Tiedän, aamulla olet yhä vieressäni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi