Korpisoturin kallein

Runoilija Legendaarinen

Olit siinä, vieressäni
Kiinni ihossani
Kätesi kädessäni
Hiljaa, ääneti

Ei silloin tarvita sanoja
Kosketus toden kertojana
Vahvimman tunteen todistajana

Levollisena uskallan sulkea silmäni
Tiedän, aamulla olet yhä vieressäni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut