Mitä teet ?

Runoilija Nikke von Nakkerton

Mä tunsin olevani kova jätkä,
kun suussani paloi sätkä.

Sä pelasit naisjoukkueessa lätkää,
ja minä väliajoilla kävin vetämässä sätkää.

Sit sä sanoit mulle heitä pois tuo sätkä,
jos aijot olla mun jätkä.

Mä kysyin mitä tyttö meinaa,
et kai sää mua laidan yli heivaa.

Sä sanoit jos sä aijot mun kanssa eläkeiän nähä,
niin lopeta röökin polttaminen paikkaan tähä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erittäin hyvä ja opettavainenkin runo.
 

Käyttäjän kaikki runot