Tapsan tennarit

Runoilija Nikke von Nakkerton

Tapsa on aina ollut tyylikäs ja persoonallinen pukeutuja, mutta eräänä iltana hän ilmestyi Diskoon sinisissä tennareissa, jotka olivat varsin räväkät ja silmiinpistävät, niissä hän todella herätti huomiota. Tennareiden väri oli syvä sininen, ja ne hohtivat auringonvalossa kuin meren aallot aamuauringon ensisäteissä. 

Ensimmäiset reaktiot olivat sekoitus hämmästystä ja ihailua. Jotkut ystävistä eivät voineet olla huomauttamatta tennareiden rohkeudesta, mutta samalla he tunnustivat, että ne sopivat yllättävän hyvin Tapsan tyyliin. Tapsa itse käveli ylpeänä ja itsevarmana, sillä hän tiesi tehneensä loistavan valinnan. 

Illan mittaan Tapsa rokkasi tennareillaan niin tanssilattialla kuin baaritiskilläkin. Kengät näyttivät kestävän kaikenlaiset liikkeet ja tempaukset, ja ne olivat kuin luotu juuri näitä hetkiä varten. 

Yö eteni aamuun asti, ja Tapsa säilytti tyylikkyytensä ja energiansa koko ajan. Siniset tennarit olivat kuin hänen onnenamulettinsa, jotka toivat mukanaan hyvää energiaa ja iloa. Jopa ne, jotka aluksi epäilivät valintaa, myönsivät lopulta, että Tapsa todella osasi tehdä tyylikkäät valinnat, jotka toivat hymyn niin hänen kuin muidenkin huulille. 

Seuraavana päivänä kylällä liikkui huhuja Tapsan sinisistä tennareista, ja ne olivat kuin puheenaihe numero yksi. Tapsa itse nauroi tilanteelle ja totesi, että elämä on liian lyhyt tylsiin kenkiin. Hän oli taas kerran osoittanut, että persoonallisuus ja rohkea tyyli voivat tehdä arjesta unohtumattoman. Tapsan motto onkin “Rokataan niin kauan, kun tennarit vielä heiluvat” 

 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mainio kertomus, kohta kaikki lähtevät tennari ostoksille.
Kiitos palautteestasi. Minkä väriset sinä ostaisit?
Hauska kertomus🙂
Kiitos Piipa. Näitä on hauskaa myös kirjoitella. 
Se hauskuus huokuu myös teksteistäsi 🙂
 

Käyttäjän kaikki runot