Aamu ja Yö suutelevat toisiaan

Runoilija Nikke von Nakkerton

 

Taivaanranta hehkuu lempeällä oranssilla, kun aurinko laskee hitaasti mailleen. Päivä vaihtuu yöhön, ja tähdet alkavat vilkkua taivaalla kuin salaperäiset timantit. Aamu ja Yö, kaksi vastakkaista voimaa, tulevat vastakkain tässä hetkessä. 

Aamu, hennossa vaaleanpunaisessa hunnussaan, saapuu hiljalleen taivaanrannalle. Hänen silmänsä hehkuvat valoa ja energistä elämää. Yö, tummassa viitassaan ja tähti seppeleessään, liukuu taivaan halki. Hänen silmänsä loistavat salaperäisellä, syvällisellä kiillolla. 

Kun Aamu ja Yö kohtaavat toisensa taivaan laella, he pysähtyvät hetkeksi. Aamun keveys ja Yön salaperäisyys sekoittuvat ilmassa. Tähdet tanssivat ympärillä, luoden taianomaista valoa yön pimeyteen. Aamu hymyilee lempeästi, ja Yö katsoo häntä syvälle silmiin. 

"Aamu, rakas", Yö sanoo pehmeällä äänellään, "sinun valosi tekee maailmasta kauniin, mutta minun pimeyteni antaa levon ja rauhan." 

Aamu vastaa hymyillen: "Yö, kulta, sinun tähtesi ovat kuin unelmani, ja pimeytesi antaa maailmalle mahdollisuuden levätä. Yhdessä olemme täydellinen tasapaino." 

He kumartuvat toisiaan kohti, ja heidän huulensa kohtaavat toisensa kevyesti. Suudelma on kuin yön hiljainen huokaus ja aamun ensimmäinen henkäys. Aamu ja Yö sulautuvat hetkeksi yhteen, luoden taivaalle kauniin hetken, jossa päivä ja yö yhdistyvät. 

Suudelman jälkeen he katsovat toisiaan syvällisesti, ymmärtäen toistensa ainutlaatuisuuden ja tarpeen. Aamu sanoo: "Yhdessä luomme maailmaan harmonian, joka kestää ikuisesti." 

Yö nyökkää myöntävästi ja vastaa: "Kaksi vastakkaista voimaa voivat olla täydellinen yhdistelmä. Kiitos, Aamu, että jaat hetkesi kanssani." 

Aamu ja Yö jatkavat matkaansa taivaalla, antaen päivän ja yön vaihtua harmonisesti. He tietävät, että jokainen päivä ja jokainen yö ovat osa suurempaa tarinaa, jossa heidän kohtaamisensa luovat kauneutta ja tasapainoa maailmaan. 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, todentuntuinen tarina, vuorokauden ajat koskettavat kaikkia.
 

Käyttäjän kaikki runot