Hymyillään vielä kun tennarit heiluvat

Runoilija Nikke von Nakkerton

Kadunkulmassa istuu vanha herra, joka hymyilee iloisesti ohikulkeville ihmisille. Hänen jalassaan on kuluneet tennarit, joiden nauhat heiluvat jalkojen tahdissa. Hän on oppinut elämän kulkua ja tietää, että hymyillä voi muuttaa päivän niin omansa kuin muidenkin. 

Hymy ei ole vain kasvojen liike, vaan se on asenne elämään. Kiireenkin keskellä ihmiset huomaavat, että kun he hymyilevät toisilleen, he jakavat pienen hetken positiivista energiaa. Vanhat ja nuoret, kiireiset ja rauhalliset kaikki voivat hymyillä, kunhan vain uskaltavat. Ja hymyhän ei maksa mitään.  

Hymyilevä herra ja hänen tennarit ovat muistutus siitä, että elämässä on paljon hyvää, kunhan osaa katsoa oikeaan suuntaan. Joten hymyillään niin kauan kun tennarit vielä heiluvat.  

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio kertomus, josta jokaisen kannattaa ottaa oppia.
Juuripa näin Star
Ihana🙂
Kiitos mielipiteestäsi.
Tulee ihan mieleen että... Åkei...
 

Käyttäjän kaikki runot