Ystävyys

Runoilija Nikke von Nakkerton

 

Ystävyys on kuin kirkas valo pimeässä, joka valaisee polkua sekä lämmittää sydäntä. Se on kuin turvallinen satama myrskyn keskellä, missä voi hengittää syvään ja unohtaa hetkeksi elämän tuulet ja tyrskyt. Ystävä on kuin peili, joka heijastaa takaisin parhaat puolemme ja auttaa meitä näkemään itsemme uusin silmin. 

Ystävän läsnäolo on voimakas voima, joka voi muuttaa koko maailman ympärillämme. Se tuo iloa arjen harmauteen, naurua pienimpäänkin hetkeen ja lohtua vaikeuksien keskelle. Ystävän kanssa jaetut hetket ovat kuin aarre, joka kasvaa ja vahvistuu jokaisen jaetun kokemuksen myötä. 

Ystävyyden syvää merkitystä ei voi mitata sanoilla, vaan se tuntuu sydämessä. Se on luottamuksen silta, joka yhdistää kaksi sielua ja antaa voimaa kohdata elämän haasteet yhdessä. Ystävän tuki ja läsnäolo antavat rohkeutta astua eteenpäin tuntemattomaan ja uskoa siihen, että emme ole koskaan yksin. 

Ystävyys on lahja, joka kannattelee meitä läpi elämän myrskyjen ja aurinkoisten päivien. Se on arvokas aarre, jonka tunnistamme vasta silloin, kun sitä eniten tarvitsemme. Ystävän läsnäolo on kuin taikaa, joka tekee elämästä kauniimpaa ja merkityksellisempää. Ystävällä on myös kyky hyväksyä toisen erilaisuus. 

Hyvää ystävänpäivää. 

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo ystävästä, kunpa kaikilla olisi hyvä olla.
Sanoppas Star muuta!
Ihana teksti ystävyydestä!
 

Käyttäjän kaikki runot