Enkeleitä

Runoilija Nikke von Nakkerton

 

Enkeleitä onko heitä, kyllä heitä on, ja ne myös suojelevat meitä.

Itse olen nähnyt omilla silmillä, eräs sellainen leikki taivaanpilvillä.

Sieltä se pilven takaa väliin myös kurkki, kädessään sillä oli lasipurkki.

Varmaankin se siihen kerämiään pilvenreunusmarjoja pani, tää Enkeli oli kaunis oikea Hani !

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot