Ei hän
pelästynyt
kun yöllä
heräsi siihen
että näki
ihmisen kaltaisen
varjon
katsovan itseään
hetken
ja sitten
tuo
ihmisen kaltainen
varjo kääntyi
ja käveli
sanaakaan sanomatta
makuuhuoneen ovesta
kadoten eteisen
pimeyteen
ennen uudelleen
nukahtamista
hän ajatteli
sitä
mitä tuo
ihmisen kaltainen
varjo
minulta haluaa
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut