Se hänen
sydämessä oleva
musta aukko
ei se
täyty millään
mutta mitä
niistä kyynelistä
ne on
kuin vettä
jossa
on suolaa
eikä
sitä ihminen
itkemällä kuivu
ja niin
hän auttaa
itseään kulkemaan
askel kerrallaan
eteenpäin
ja niin
hänelle avautui
siinä pimenevässä
illassa
kun tuulessa
soi blues
uusi valoisa
tie
joka vie
kotiin
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
pidin paljon
Sivut