Aamu suihkun
jälkeen hän
istui sängyllä
katsoen
ikkunasta ulos
ja hänen
katseessa
oli jotain
unohtunutta
©Jukka-Pekka Huttunen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
HUOM : Jokaista tekstiäni suoja tekijänoikeuslaki. Ethän siis käytä tai kopioi runouttani ilman lupaani ja ilman nimeäni. Kaikki oikeudet pidätetään.
Kommentit
kauniisti haaveiden valostamaa hengitystä, ihminen itseään hämmentää
Hieno
kaunis
Sivut