kulkee katse vakaana,
sydän levottomana
täynnä uteliaisuutta, kaipausta
löytämättömiin maailmoihin
meriin,
jotka ihoaan
eivät ole kostuttaneet
ajatuksiin,
joita ei ole kiinni saanut
viisaisiin ihmisiin, joita olevaisuuden aallot
eivät ole rannoilleen heittäneet
on onnellinen katseesta aran ketun,
jota koskaan ei ole nähnyt
tietää että se on,
uskoo siihen
ei koskaan usko,
että uusi oivallus
jonka löytää, on oleva
ainoa oikea totuus
tietää että onnellisuudessaan
lepää suurin kärsimys
hyväksyy sen
jatkaa kulkuaan kohti elämän ääniä
iloisia, surullisia
taittuvimpia värejä
ei tartu siksi,
että koskaan ei irroittaisi
irroittaa silloin,
kun huomaa että on koskettanut
sellainen kosketti
minua kerran
ja kerran otteensa
kädestäni irrotti
hymyili ja kuiskasi
korvaani hiljaa
Ole onnellinen sielu nainen,
ole onnellinen sielu!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi