se ihmettelee,
mitä tämä oikein on
hypähtelee, pyörii
hallitsematonta
kuperkeikkaa heittää,
ilosta vingahtaa
joka puhdistaa, kaunistaa
pienen mielen,
maailman ympärillä
niin kuin
koiranpentu ensilumesta,
olen onnellinen sinusta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi