lehdet jäisessä arkussaan lepäävät
kultainen säde heidät matkaan valmistaa
päivä vielä aurinkotanssia
ja lentävät ikuisen tuulen mukaan
pienet silmut, ruoholapset
vierelleen pysähtyvät
kiittävät
kunniaa tekevät
matkansa alussa pienet kiertolaiset
jatkavat vaellustaan
kohti kesää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi