Yritän tarttua siihen. Pintansa liukas, liikkeensä nopeat.
En voi hengittää menneisyydessä, tuntea tulevassa.
Tässä rosoisessa hetkessä.
Täynnä sattumaa, suunnitelmallisuutta, kaaosta, järjestystä, tuskaa, onnea.
Hetkessä poissa.
Saanko ajatella ajatukseni loppuun? Kertoa rakkauteni hänelle?
Ennenkuin se katoaa saavuttamattomiin.
Ennen kuin minä katoan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi