sinä voit heittää
kivet, tai pyöristää ne
rakkauden varpaille
pehmeiksi kulkea
sinä voit olla
kadonnut koordinaatti
tai kompassin napa,
josta ystävien on
helppo ponnistaa
maailmalle ja takaisin
sinä voit olla
turvasataman iltalaulu
tai riitasointuja ampuva
pimeyden sotilas
ja kun tämän maailman
lehdet tippuvat päällesi ja
maailma kuiskaa sinulle
-Oli aika
jolloin sinä voit
ja nyt voin enää
toivottaa sinulle
hyvää matkaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tästä vaikuttavasta runosta välittyi itselleni karvas eron tunnelma, missä rakkaus säilyy toisen mahdollisuuksiin ihmisenä, mutta niiden lunastamattomuus saattaa yhteiselon mahdottomaksi. Toimii myös erinomaisesti ihmisyyden yleisenä metafoorana. Hieno!
Super hyvä <3
toiveikas
pidin todella paljon
Sivut