ei pilviherra
minulle totuutta
harmaan takkinsa takaa raota
en iloni sambakarnevaalien
villeiltä lanteita
verenpunaista totuuttani tavoita
kun musta yö ottaa
kasvoistani kiinni pitkillä kynsillään
pakottaa katsomaan
silmiin valtiaan
sydämeni salattua kerrosta peittävän
viimeisen tinapaperin repäisy
vastakohtansa kautta paljastuva
elinkö
rakastinko minä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi