hipaisu
salatun sydämen
suureen seinään,
liian suureen
ihmisen voimilla kannatella
Vyöryi vangittu virta,
Uhmakkaana kiisi halki
koskemattoman
maan ja taivaan
Uskalsit tulla,
uskalsit antaa sielusi kimaltaa
ihmisten peilisaleissa
ja alastomuutesi,
tulessa palamaton
oli niin kaunis
siiveniskusta
sinisen linnun
Sinä olit
vapaa
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi