Unohtuu otsalleni silmälasit
Missä on lompakko
Missä on avaimet ja puhelin
Minkä asian taas unohdin
Kirjoittelen ylös nimiä
Nostelen maasta joskus kiviä
Elämä on joskus kovin hankalan oloista
Mutta tarvitseeko välittää noista
Turha on ähistä ja puhista
Jos harmittaa kätes nyrkkiin purista
Hakkaa nyrkkeilysäkkiä
Neulo vaikka tilkkutäkkiä
Mitäs minun taas pitikään sanoa
Kappas vaan ulkona on valoa
Käärin hihat tiskaan tiskit
Otan joskus tuimat paukut ja vishkit
Onpa mukavaa siivoaminen
Mutta hei hetkinen
Mikäs tuossa ruudulla pyörii
Onko se alieni vai olut mainos
Onpas vaan olo hektinen
Mihin se hiivatin laturi käveli
Ajatuksissaan mies tähän taas runonsa veisteli
On hankalaa kirjoittaa suoraan paperille
Noh mitäpä tuosta otetaan sille!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
......
Sivut