kenelle kellohameet kolahtaa

Runoilija Adastra

mies
Julkaistu:
1086
Liittynyt: 8.11.2006
Viimeksi paikalla: 21.11.2024 20:36

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Everything is under control, roll... roll... roll...
 

Katsellessani moderneja nykyajan nuoria,
jotka taas muistuttavat viisikymmenluvun muoria
niin eipä huimaa kostyymin hinta ken
kiskoo kaupassa yllensä vintaken
vaan jotta antais jonkun partaisen vaarin sen kuoria...

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahaa... ettei yhtään kylmyyttä vastaan =)

Hassu kiva runo !!

Nerokas taas!! <3

Hauska! Kerran muotia, vielä uudestaan muodissa.

niinhä se muoti kiertää vuoskymmenestä eestaas

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut