minä en usko että olet lähtenyt elämästäni -et minua aiemmin jälkeenikään jäämättä Selite: oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 24.8.2009 0:00 vesilintu Enemmän kuin jos pihkassa olisitkin toivottavasti Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 24.8.2009 0:00 vesilintu Enemmän kuin jos pihkassa olisitkin toivottavasti Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Enemmän kuin jos
pihkassa olisitkin
toivottavasti
Enemmän kuin jos
pihkassa olisitkin
toivottavasti
Sivut