Vetehinen vetten henki
roisiin aatoksiin ajautui
väliin liikavarpaittenki
aate ainoa rajautui
Unetonna unelmoiden
kömpi käkkimään kivelle
tuskissansa tunnelmoiden
nyppi nahkansa nilelle
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oletpa löytänyt
sopivan laulun.
Jotenkin raastavaa.
Sivut