Moni nuoruudessaan elämäänsä vaan tuhlaa ja hassaa.
Vartuttuaan sitten alkaa kartuttamaan omaa kassaa.
Itsekin tykkäsin olla fiftari,
ennemmin kuin linnunradan liftari.
Nyt on mullekin jo alkanut kertyä kylkeen massaa...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi