yksi kaipaa vain
selänrapsuttelijaa
toista uumaltaan
sormin saisi kutittaa
-viisain nuotit piilottaa...
Selite:
http://www.youtube.com/watch?v=bCJ-qARb2M0&NR=1
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
yksi kaipaa vain
selänrapsuttelijaa
toista uumaltaan
sormin saisi kutittaa
-viisain nuotit piilottaa...
Kommentit
Kaunista..
Aikas pitkä intro, odotin, odotin odo....
Aikas pitkä intro, odotin, odotin odo....
Mulle tulee tästä runosta mieleen viulu. Jousella rapsutetaan selkää. Ja jousella tai sormin pitsigatoa siitä uumalta.
Jokaisella on omat tarpeensa.
Sivut