Anna minun itkeä syntymäni
alku fanfaari
Anna minun kaikki rakkaus
kestää
Anna minun itkeä iloni
suruun asti
Anna minun olla
itseni
Anna minun löytää
tykösi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Anna minun itkeä syntymäni
alku fanfaari
Anna minun kaikki rakkaus
kestää
Anna minun itkeä iloni
suruun asti
Anna minun olla
itseni
Anna minun löytää
tykösi
Kommentit
Hyvin tiivistetty.
Niinpä - anna minun kaikki kestää. Varsinkin rakkaus. Vähän myöhästyvät synttärionnittelut.
Heippa!Sekä onnen ******(tähtiä) kiva synttäri runo.
Hyvää Synttäriä.
Onnea ja Terveyttä v.2007
Sinä voit olla ihan miten vain silloin, kun on synttärit PALJON ONNEA@~~
On tärkeää, että saamme olla juuri sitä, mitä olemme.
Kiehtova ja herkkä runo pyynnöistä! Anna minun olla oma itseni-on hienoa jos ei tarvitse vetää mitään roolia vaan kelpaa omana itsenään! Hauskaa syntymäpäivää ja alkanutta vuotta!
Tänään saat tehdä noita kaikkia ja paljon muuta, onhan sinun oma päiväsi!Paljon Onnea Syntymäpäiväsi johdosta!!!
kaunis runo, ja paljon onnea syntymäpäivän johdosta!! :)
Saat olla ihan vapaasti kun sulla on SYNTTÄRIT!!!
ONNEA!!!! \o/
siis vähän yhtä sun toista...
Vaikka tällainen hieno runo!
On tärkeää, että saamme olla juuri sellaisia kuin olemme.
kaunis herkästi kirjotettu pyyntö
Ihan mukava, pikkuinen runoinen.
Nätti.
Oivaltavakin.
Sievä.
Annan Sinulle Hyvän Synttäripäivätoivotuksen;))
Ihanan lämpöiset onnittelut sinulle runoystäväni syntymäpäivänäsi...saat ihan vapaasti olla sellainen kuin olet ja vaikka itkeä pirauttaakin, jos se siltä tuntuu.
Annan ilomielin sinun olla mitä olet ja myöhästyneet synttärionnittelut annan kaupan päälle.
Sivut