Kutsuun vastaaminen

Runoilija Kyyhkyslakka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010
Viimeksi paikalla: 31.5.2020 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki keinot sallittuja yksinäisyydessä. Kunhan kuuntelee, antaa tilaa toiselle ja ymmärtää yhteisyyden merkityksen.   
 

Pimeä katu
kaksi kulkijaa
täydellinen kahden kuljettava ympäristö 

valkea erottuu puolellaan
musta pysyy näkymättömissä

musta ääntään korottaen valkealle -
tulisit tänne lähemmäksi, näkisit minut
kokisit läheisyyden, uuden elämän ihmeen

kummankaan ei sen jälkeen enää tarvitsisi yksin olla.

Valkea pysähtyy, katsoo kadun toiselle puolelle 
ei kuitenkaan näe mitään toisella puolella
äsken kuullun äänen suunnasta

miettii hetken, tuntee sisällään oudon olon
huudahtaa vastakkaisen puolen suuntaan  
Odota hetki, tulen sinne 

Päivällä opettaisit harmaalle kulkemista
minä taas pimeällä kulkisin ensimmäisenä -
me kaikki kolme kulkisimme yhdessä
kädet käsistä pitäen  

kummankaan ei tarvitse enää olla yksin
pelätä kumman harmaa erottaa ensin -
kunhan pikkukädet isommissa kiinni.
 
Selite: 
Lapsuuden muistona päävärien oppimisesta ihmisten keskellä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä avautuu pikkuhiljaa ja alan aavistaa. Kauniisti kuvaat rakkautta. Ja voi niitä pikkukäsiä, jotka pitävät isommista kiinni. Mahtava on elämän ihme.
Voi, kuinka suloista. Pienet kädet ovat viattomat ja pehmeät <3
 

Käyttäjän kaikki runot