Uuteen aamuun

Runoilija Kyyhkyslakka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.1.2010
Viimeksi paikalla: 31.5.2020 0:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki keinot sallittuja yksinäisyydessä. Kunhan kuuntelee, antaa tilaa toiselle ja ymmärtää yhteisyyden merkityksen.   
 
Sydänyö vailla ääniä
hämärässä ajatus ääneksi
äänestä helion heijastus. 

Säteet vedessä ihmettelevät ensimmäistä ajatusta
tulevan tulemista tähän hetkeen.

Pysähtyvät -
antavat äänelle valon
valoja lisää vastakkaiselle rannalle. 

Heräämisen aika -
minkä aamukin huomaa 
alkaa hieroa silmiään.

Katsahtaa vielä unisena järven selälle, laskee linnut.

Ottaa siveltimensä -
maalaa taivaalle kajon
jatkaa siitä uuden aamun

jokin vielä puuttuu -

veteen aaltoja, kahteen suuntaan yksissä tuumin.  
 
Selite: 
Kaiken voi nähdä kuvasta, jos haluaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, uusi aamu on aina uusi mahdollisuus <3 
Mieluisa yllätys tavata sinut taas näillä sivuilla... runosi herkistelee ja värittää tunnelmia, tunteita... helmeksi valitsen lauseen: /katsahtaa vielä unisena ... /
runosi avaa lukijalleen mahdollisuuksien maailman, valostaa maiseman, siihen piirtyvän uuden kajon, on valinnan paikka, suuntia on useita
- pidän runosi eteerisestä, herkästä kerronnasta
 
 

Käyttäjän kaikki runot