Enkelini niin paljon
kaipasin tänään siipiäsi
Unohdin sinut hetkeksi
ja mieleni täyttyi
kyynelillä ja ikävällä
Uskoin itseni
taas synkkyyteen
suuren meren kyyneliin
En nähnyt valoa
ennen kuin näin sinut
kultainen enkelini
olet rakkaus, niin lähellä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin kaunis on runosi! Pidän enkelirunoista!
Haikea, herkkä runo
Kaunista, herkkää kaipuuta, liki kyynelin luin....
Rakastan enkelirunoja.
liikuttavan kaunis runoteos jälleen
enkelit ovat aina luonamme vaikka
hetkellisesti unohtaisimmekin...
Sivut