On aika
uuden vuoden
raikkaan
odotus tuntuu
jo niin puhtaalta
Ken
pyyhkii
pöydän
vanhan pölyn
löytää
kiillon
uuden alun
lupaa tehdä
kaiken
oikein
ystäviä
muistaa
Sitä juhlistaen
vuosi vaihtuu
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvät lupaukset tarjolla
paremmaksi elon hyvään
saa kun ystäviä kutsuu kylään
Sivut