Kuin lintu
jonka hän
näki pihapuussa
niin hänkin
on siellä iloinen
ja onnellinen
Hän näkee tähtien
loistavan kirkkaimmin
kuin koskaan ennen
Nyt on uuden
elämän alku ja kukat aukeavat
kilpaa rakkauden maassa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Liiikutta syvästi,pidän.
Kaunis runo
todella vaikuttavan kaunis runo
tuo viimeinen säe varsinkin teki vaikutuksen
Sivut