Voikukka tuli kaikkien iloksi
sitä ajetaan alas, mutta aina se
nousee, se ei välitä
ihmisten ilkeydestä
tallata pois
Väri luo hetken valoaan
sitten se katoaa
kuin häveten maailmaa
on vain hetki
Se tyrkyttää itseään
vain se voi parantaa
ota saat voimani
kuolen vuoksesi
Näin ihana on voikukka
jos vain itse saat avun
elää hetken meille
siitä me voimaa saamme
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Noita riittää vaikka muille jakaa kaikkialla.
Varmaan viimeinen päällä maan jos kaikki muu kuolee pois
Siitäpä sai mummi ja pikkutyttö kauppaleikkiin voita. Sitkeä ja kauniskin on rohtokukka tuo,
hyvän runonpa halveksitusta kirjoitit.
Noita riittää vaikka muille jakaa kaikkialla.
Varmaan viimeinen päällä maan jos kaikki muu kuolee pois
Siitäpä sai mummi ja pikkutyttö kauppaleikkiin voita. Sitkeä ja kauniskin on rohtokukka tuo,
hyvän runonpa halveksitusta kirjoitit.
Sivut