Iines syntyi epätoivottuna emänsä mielestä
emo ei halunnut ruokkia sitä
joten Iines kiintyi ihmiseen
odotti ihmisen läheisyyttä
hellyyttä aina mennessämme navettaan
Tutipullo tuli sille rakkaaksi
sitä odottaen se kasvoi
pieneksi kauniiksi ja toivotuksi lampaaksi
hoitajien ruokkiessa sitä ja hellyyden kiintiö täyttyi
Naapuri oli hyväsydäminen tykästyi Iinekseen
otti luokseen hoivasi ja piti hyvänä
ruokkien pientä Iinestä näihin päiviin asti rakkaudella
Iines tuli sairaaksi yritti elää meidän mieliksi
koska oli lemmikki lammas
Sitä suojeltiin ja autettiin
pieni sydän ei vain jaksanut elää
Halusi taivaan lampaiden luokse
sai pienet siivet selkäänsä
Katselee sieltä nyt ja toivoo meille
kaikille häntä hoitaneille kaikkein
parhainta elämää ja suojelusta
Iines on pieni eläin enkeli ja sen on hyvä olla
kauniissa luonnossa taivaan lampaiden
ja toisten enkeli eläinten luona
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvin koskettava ja sadunomaanen runo,- niin ne eläinenkelit meitä on kans suojelemas,- koska Iineksenki elämä antoo iloa jopa enemmän kun moni ihiminen osaa antaa niin 'hänellä' on paikka pilvilampaitten joukos ja sieltä lähettää hyviä 'ajatuksia' tänne maanpäälle. Hyvin kaunis on runosi.
Tämä kyllä nyt kosketti tosi paljon, sillä liikun itsekin samansuuntaisilla alueilla viimeisimmässä runossani...herkän kaipaava ja silmiin pisaroita tuova runo!
Tämä runo kosketti syvältä.
sait itkemään
mutta onnen kyyneleitä
tiedän että Iines on
nyt jumalan luona
me tavataan vielä Iines
ja pidän sitten sylissäni...
kiitos värisyttävästä runosta
Hyvin koskettava ja sadunomaanen runo,- niin ne eläinenkelit meitä on kans suojelemas,- koska Iineksenki elämä antoo iloa jopa enemmän kun moni ihiminen osaa antaa niin 'hänellä' on paikka pilvilampaitten joukos ja sieltä lähettää hyviä 'ajatuksia' tänne maanpäälle. Hyvin kaunis on runosi.
Tämä kyllä nyt kosketti tosi paljon, sillä liikun itsekin samansuuntaisilla alueilla viimeisimmässä runossani...herkän kaipaava ja silmiin pisaroita tuova runo!
Tämä runo kosketti syvältä.
sait itkemään
mutta onnen kyyneleitä
tiedän että Iines on
nyt jumalan luona
me tavataan vielä Iines
ja pidän sitten sylissäni...
kiitos värisyttävästä runosta
Sivut