Kun toisilleen
tutut sielut kohtaavat
jälleen aikojen päästä
löytyy salaisuus
tie sydämeen on vain hyvä olla
muistella sitä vielä vuosien kuluessa
kun vanhenemme
emmekä anna lupauksia siitä
mitä ei ole on vain tämä
yhteys katkeamaton
salaisuus hento sitä ei voi
rikkoa kukaan
sillä enkelit
ovat luonamme sillloin
kun kaipaus on suurin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämän lempeän runon salaisuus on
kaunis, sielun enkeli.
Arkipukuiset enkelit ovat palvelevia henkiä.
Kyllä on lämminhenkinen ja kaunis runo...
uskon ja tiedän tämän runon
voiman
Tämän lempeän runon salaisuus on
kaunis, sielun enkeli.
Arkipukuiset enkelit ovat palvelevia henkiä.
Kyllä on lämminhenkinen ja kaunis runo...
uskon ja tiedän tämän runon
voiman
Sivut