Olit niin yksin et tuntenut
sitä joka olit tiesit sen
valo palaisi sydämeesi joulun myötä
Kaiken sen tuskan, minkä kävit lävitse
tiesit enkeleiden olevan luonasi
Tunsit ei ole tyhjyys seurana
vaan ihana sydämen rakkaus
se löysi kotiin kun olit murtunut
Suuret energiat yhtyivät
toivat kotiin iloon ja rakkauteen
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi