Katson kukkivia
peltoja, siellä keskellä
lampaat syövät ahkerasti heinää
Linnut laulavat iloisesti
tehden meille kesän
kauniiksi kulkea
Hevonen juoksee
iloisesti kohti lasten naurua
kun he rantavedessä
nauttivat veden ihanuudesta
Siellä kauenpana
lehmät ammuvat haassa
tyytyväsenä metsän antimiin
sen vihreään ruohoon
Savu sukeltaa esiin
jossain kauenpana
tuoden viestin naapurilta
Hän tyytyväsenä
hyräilee juhannuslauluaan
kissa kehrää jaloissa
nauttien elämästään
On kesän kaunein aika
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi