Kun katsot menneisyyteen
näet kuun taivaalla
sitä seuraat katseellasi
toivot ystävää lähellesi
Siellä on autiota ja kuun hohde
luo keltaista valoa kaiken ylle
Kun synnyit katsoit taas kuuta
ja niitä aikoja muistelit
mitä oli silloin, halusit tavata
ne samat ystävät uudelleen
Menitte ajassa taaksepäin
löytäen taas sen saman
ystävyyden, mikä oli silloin ennen
He samat ihmiset seuraavat
sinua matkallasi koko ajan
ne päivämäärät valaisevat
vain näitä entisiä aikoja
Kun olit siellä yksinäinen
toivoit ystäviä luoksesi
Kaipaus on vieläkin rinnassasi
ja uskot että jokin puuttuu
kun et näe rakkaita ihmisiä ympärilläsi.
Mitä tunnet kuutamo-öinä
kun se valaisee ikkunaasi
haluat olla vain lähellä toistä ihmistä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
nyt
minua kosketti
tämä runosi
luen uudelleen ja uudelleen
Sivut